bannerLogo

Persondatapolitik.

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website eller fysiske butik, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med køb.

Formål:

For at du kan handle hos os ved Christiansfeld Maskinservice ApS og via vores web-shops.: e-maskiner.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn eller

Firmanavn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Se. nr. (kun ved engroshandel)

og vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varer til dig, udsende fakturaer og kontoudtog samt sende nyhedsinformationer, hvis det ønskes.

Vi benytter NETS til håndtering af online korttransaktioner og opbevarer ikke informationer om betalingskort. Bemærk at ved fakturering og indbetaling opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven.

Periode for opbevaring

Private personoplysningerne registreres hos Christiansfeld Maskinservice ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Oplysninger om se. nr. registrerede virksomheder slettes ved et års udgang fem år efter sidste registrering på kontoen.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Ejeren og de ansatte hos Christiansfeld Maskinservice ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige er: Christiansfeld Maskinservice ApS v/Jeppe Petersen.

Oplysninger afgivet til Christiansfeld Maskinservice ApS videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Indsigt og klager

Som registreret hos Christiansfeld Maskinservice ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til Christiansfeld Maskinservice ApS via e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. att.Jeppe Petersen. Ikke alle oplysninger kan slettes, da de kan være underlagt regnskabsmæssig opbevaringspligt

Disse rettigheder har du efter Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven, der træder i kraft 25.05.2018.

Hvis du vil klage over vores behandling af personoplysninger, kan du klage til Datatilsynet :http://www.datatilsynet.dk/

Udgiver

Christiansfeld Maskinservice ApS v/Jeppe Petersen

Lindegade 57,

6070 Christiansfeld.

Tlf.nr. 7456 1000

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR.nr. 33 35 83 85

23.05.2018